Welcome

Anti Essays offers essay examples to help students with their essay writing.

Sign Up

Bill Gates Essay

  • Submitted by: vladr95
  • on December 5, 2011
  • Category: English
  • Length: 1,131 words

Open Document

Below is an essay on "Bill Gates" from Anti Essays, your source for research papers, essays, and term paper examples.

Microsoft si Bill Gates
Geniul din spatele imperiului Microsoft

Bill Gates este unul dintre cele mai sonore nume din lume. Este cunoscut in primul rand ca si creator al imperiului Microsoft, cel care a revolutionat practic utilitatea si folosirea unui calculator, dar si ca fiind cel mai bogat om din lume, a caruia avere depaseste 50 miliarde de dolari. Atat de cunoscut si totusi cati stiu ce drum a parcurs Bill Gates pana sa ajunga magnatul de astazi? Stiati de pilda ca Gates a fost in tinerete hacker sau ca a mintit pentru a obtine un job? Daca nu cititi mai departe.
La 28 octombrie 1955, cu putin dupa ora 9 seara, se naste William Henry Gates III. Provine dintr-o familie cu o bogata istorie in afaceri, politica si servicii comunitare. Strabunicul sau era legislator al statului, bunicul sau a fost vicepresedinte al unei banci nationale iar tatal sau avocat. Acesta din urma si-a folosit ambitia, inteligenta si spiritul competitiv pentru a-si ajuta fiul si cele doua fiice sa se afirme in profesiile lor. Mama lor a fost profesor universitar la Universitatea din Washington.
Micul Bill s-a remarcat inca din scoala elementara, depasindu-si colegii in toate domeniile, astfel ca parintii au hotarat sa-l inscrie la o scoala privata in Lakeside. Decizia a avut efecte deosebite pentru intrega sa viata. La Lakeside, Bill Gates a pasit in stiinta computerelor.
Hackerul Bill Gates
In primavara lui 1968, scoala din Lakeside decide ca este cazul sa-i initieze pe elevi in lumea computerelor. Bill Gates, Paul Allen si alti cativa elevi (multi dintre ei au devenit apoi primii programatori ai companiei Microsoft) au devenit imediat nedezlipiti de calculator. Stateau in sala calculatoarelor zi si noapte, scriind programe si literatura de specialitate pentru calculator sau orice altceva legat de acesta. In scurt timp, trupa lui Gates a inceput sa aiba probleme la scoala, pentru ca a inceput sa chiuleasca in mod regulat de la ore.
In vara lui 1968, Computer Center Corporation...

Show More


Citations

MLA Citation

"Bill Gates". Anti Essays. 15 Dec. 2018

<http://cassandralynndesignllc.com/free-essays/Bill-Gates-139441.html>

APA Citation

Bill Gates. Anti Essays. Retrieved December 15, 2018, from the World Wide Web: http://cassandralynndesignllc.com/free-essays/Bill-Gates-139441.html